Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 25 de novembre : Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

25 de novembre : Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

Biblioteca del CEFIRE de València

​​​​La violència contra dones i xiquetes és una de les violacions dels drets humans més esteses, persistents i devastadores del món actual sobre les quals amb prou dificultats s'informa a causa de la impunitat de la qual gaudeixen els agressors, i el silenci, l'estigmatització i la vergonya que pateixen les víctimes.

​​​​​​​​​​​​A la Biblioteca del CEFIRE de València hem elaborat un post sobre el tema amb recursos educatius d'interés per a treballar a les aules. Hem inclòs una bibliografia amb una selecció de materials disponibles en préstec per a vosaltres en les Biblioteques d’Educació dels CEFIRE.

​​​​​​​