Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere Setmana Europea de la Mobilitat. 16 - 22 de setembre

Setmana Europea de la Mobilitat. 16 - 22 de setembre

Biblioteca del CEFIRE de València

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) és la principal campanya de sensibilització de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Fomenta el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem dedicat un post a la Mobilitat Sostenible en el nostre blog on hem recopilat materials i recursos en línia per a treballar a l'aula amb els vostres/as alumnes/as. També hem elaborat una bibliografia sobre la Sostenibilitat, amb una selecció de materials en préstec disponibles a les Biblioteques dels CEFIRE