Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere Setmana Europea de la Mobilitat. 16 - 22 de setembre

Setmana Europea de la Mobilitat. 16 - 22 de setembre

Biblioteca del CEFIRE de València

La Setmana Europea de la Mobilitat (SEM) és una campanya dirigida a sensibilitzar, tant als responsables polítics com als ciutadans, sobre els beneficis tant per a la salut pública com per al medi ambient associats a l'ús de maneres de transport més sostenibles, en particular, el transport públic, la bicicleta i els desplaçaments a peu.

La campanya d'aquest any 2023 és “Eficiència energètica” i el lema per a aquest i els pròxims anys serà "Combina i mou-te!"

Des de la Biblioteca del CEFIRE de València li hem dedicat un post amb enllaços i recursos d'interés perquè pugueu treballar aquest tema amb els vostres alumnes a les aules

Hem inclòs també una bibliografia amb una breu selecció de materials que es troben disponibles a les Biblioteques dels CEFIRE sobre el tema de la sostenibilitat:

​​​​