Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Recomanacions per a Projectes de Digitalització de Patrimoni Bibliogràfic i Fotografia històrica

Recomanacions per a Projectes de Digitalització de Patrimoni Bibliogràfic i Fotografia històrica

Recomanacions per a Projectes de Digitalització de Patrimoni Bibliogràfic i Fotografia històrica

  • El Consell de Cooperació Bibliotecària (CCB) acaba de publicar les seues Recomanacions per a Projectes de Digitalització de Patrimoni Bibliogràfic i Fotografia històrica, fruit de l'activitat del Grup de Treball de Bones Pràctiques en Digitalització, conformat per experts en digitalització, fotografia, biblioteca digital i fototeca històrica, de diverses institucions espanyoles (Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària, Biblioteca Nacional, Comunitat Autònoma de Galícia, FEDAC (Fundació per a l'Etnografia i el Desenvolupament de l'Artesania Canària), Universitat Carles III de Madrid, Universitat de València i Universitat de Las Palmas de Gran Canaria).
  • Pretén ser una guia i referència per a aquelles institucions o empreses que gestionen o executen projectes de digitalització de fons patrimonials en l'àmbit espanyol i llatinoamericà.
  • El document aborda la digitalització de tota mena de materials textuals, impresos, gràfics i cartogràfics com poden ser llibres, periòdics, revistes, mapes, dibuixos i gravats, partitures, manuscrits, microfilms, etc. i de materials fotogràfics.