Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Ves enrere Presentació “Portal de Perspectiva de Gènere”

Presentació “Portal de Perspectiva de Gènere”

Dins dels actes de la Setmana de l'Urbanisme, dijous passat 11 de novembre es va presentar  el nou "Portal de Perspectiva de Gènere", creat per la Unitat d'Igualtat i el Servei de Documentació, Publicacions i Estadística Departamental de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, amb la inestimable col·laboració de la DGTIC.

 

 

El Portal de Perspectiva de Gènere  és una iniciativa creada amb l'objectiu de compilar informació i documentació sobre l'aplicació de la perspectiva de gènere en Urbanisme, Mobilitat, Transports, Paisatge, Habitatge i Arquitectura.

Volem posar a l'abast de qui gestiona aquestes matèries i de tota la ciutadania informació rellevant per a què aquesta perspectiva s'incorpore a la pràctica i al coneixement general.

A més a més, des del Portal volem donar visibilitat a tots els projectes guardonats en els Premis Urbanisme, Mobilitat, Paisatge, Habitatge i Arquitectura amb Perspectiva de Gènere, que convoquem cada any i que considerem Bones Pràctiques en la matèria.

 

Més informació en matèria d'Igualtat en la secció 'Unitat d'Igualtat'