Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Ves enrere Novetats Legislatives

Novetats Legislatives

Novetats Legislatives

Urbanisme

  • Informació pública relativa al projecte d'acord del Consell pel qual es deroga el PEPRI del Cabanyal-El Canyamelar i s'aproven les normes urbanístiques transitòries d'urgència per a aquest àmbit del municipi de València

Funció Pública

  • Resolució de 15 de desembre de 2015, de la D.G. de Funció Pública, per la qual s'aprova el Pla anual d'avaluació per a l'ascens en el sistema de carrera professional horitzontal l'any 2016
  • ORDRE 2/2015, de 3 de desembre, de la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, per la qual es desenvolupa el sistema d'avaluació de l'exercici, així com l'accés i el procediment de progressió dins del sistema de carrera professional horitzontal del personal empleat públic de caràcter fix de l'Administració de la Generalitat.

Medi Ambient

  • Decret 230/2015, de 4 de desembre, del Consell, pel qual s'aprova el Reglament de l'òrgan ambiental de la Generalitat a l'efecte de EAE (plans i programes)

Costes