Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Naix el Portal de Biblioteques Especialitzades d'Espanya

Naix el Portal de Biblioteques Especialitzades d'Espanya

La Comissió Tècnica de Cooperació de Biblioteques Especialitzades presenta el Portal de Biblioteques Especialitzades, un dels grans objectius marcats per la Comissió i que culmina part dels treballs realitzats durant els anys 2019 i 2020.

Aquest nou portal ens ofereix:

  • Informació detallada sobre què són les biblioteques especialitzades.
  • Tipologia de fons que ens ofereixen, així com una relació dels principals projectes digitals que faciliten l'accés als fons patrimonials depositats en aquestes biblioteques.
  • Una recopilació de catàlegs col·lectius temàtics.
  • Una llista de xarxes de biblioteques especialitzades (arxius, museus, sanitat, etc), amb la seua denominació, dades de contacte i enllaç web.
  • Una selecció d'experiències innovadores, a manera de bones pràctiques, així com un formulari perquè les biblioteques que ho desitgen puguen comunicar les seues experiències.
  • Una secció que reuneix totes les notícies d'actualitat, relacionades o d'interés, sobre biblioteques especialitzades.
  • Un repositori de documentació i recursos sobre biblioteques especialitzades.