Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Guanyadors i finalistes del "Sello CCB 2023"

Guanyadors i finalistes del "Sello CCB 2023"

El Consejo de Cooperación Bibliotecaria (CCB) presenta als guanyadors i finalistes de la distinció del Sello CCB, en la seua sèptima convocatòria a la Biblioteca Pública de l'Estat a Còrdova – Grup Càntic – Biblioteca Provincial de Còrdova, el dijous 21 de març de 2024.

Destacar que el projecte presentat per la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia – L’ETNO de València amb el seu projecte “Fadrines: un club de lectura per a trencar estereotips sobre la solteria femenina” ha resultat finalista en la tipologia Biblioteques Especialitzades.

El nivell tan excel·lent dels projectes ha provocat que el guanyador del Sello CCB s'haja dirimit per dècimes, per això el jurat ha insistit que es publicara la llista de finalistes.