Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere FESABID Publicacions

FESABID Publicacions

Fesabid Publicacions. INFORME

Bibliotecas y límites en el contexto digital. El préstamo digital controlado en España : informe FESABID

L'informe “Biblioteques i límits en el context digital. El préstec digital controlat a Espanya” analitza de manera rigorosa i exhaustiva una qüestió emergent a tot el món: la possibilitat que biblioteques, arxius i museus puguen complir la seua missió de fer costat a la investigació, l'educació i la participació cultural en l'entorn digital, tenint en compte els límits de les lleis existents en propietat intel·lectual. Elaborat per la catedràtica Raquel *Xalabarder, una reconeguda experta internacional en matèria de propietat intel·lectual, nomenada recentment directora de la *Patent *Academy de la *European *Patent Office.