Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere El 24 d'octubre se celebra el Dia de les Biblioteques

El 24 d'octubre se celebra el Dia de les Biblioteques

L'edició d'enguany, sota el lema “BiblioTEcuida”, se centra en destacar el paper de les biblioteques de diferent tipologia com a espais lliures i oberts que, a través dels seus diversos serveis i recursos, es preocupen per atendre les necessitats dels seus usuaris.
Les biblioteques estan obertes a tota la ciutadania i són un pilar fonamental al servei de les comunitats a les quals pertanyen. Han fet seua la idea de l'Agenda 2030 de no deixar a ningú arrere.
Per a cuidar a les persones, des de les biblioteques es programen activitats especials de suport a la comunitat, creació col·lectiva, acció cultural, serveis a col·lectius especials, atenció a la diversitat o acolliment a refugiats, entre moltes altres.

Presentació del Dia de les Biblioteques 2022