Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 8 de juny: Dia Mundial dels Oceans

8 de juny: Dia Mundial dels Oceans

Biblioteca del CEFIRE CTEM

​​​​​

El 8 de juny és el Dia Mundial dels Oceans, un dia que ens recorda la importància de cuidar els nostres oceans i el paper fonamental d’aquestos en la nostra vida quotidiana. Perquè, l’objectiu d’aquest Dia és informar sobre l’impacte dels humans en l’oceà, desenvolupar un moviment mundial de ciutadans per l’oceà i mobilitzar i unir a la població mundial en un projecte per a la gestió sostenible dels oceans.

Per això, a la biblioteca del CEFIRE CTEM hem confeccionat un post en el qual hem arreplegat uns materials i recursos online perquè pugueu celebrar-ho amb el vostre alumnat. També hem elaborat una bibliografia amb uns meravellosos llibres, tots ells disponibles per a préstec a la nostra biblioteca.​​​​​​​