Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Biblioteca del Museu de Belles Arts: Dia del Llibre

Biblioteca del Museu de Belles Arts: Dia del Llibre

Recorregut El llibre en la pintura, visites especials comentades per la bibliotecària Rosa Rodríguez Canals, amb motiu del Dia Internacional del Llibre, es realitzaran els dies 21, 22 i 23 d'abril de 2023.         

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, que se celebra el pròxim dia 23 d'abril, el Museu de Belles arts de València ha preparat una sèrie de visites especials comentades que, amb el títol El llibre en la pintura, seran realitzades per Rosa Rodríguez Canals, bibliotecària del Museu de Belles arts de València.

En l'activitat es farà un recorregut per una selecció d'obres de la col·lecció permanent del Museu per a celebrar l'existència del llibre i la seua presència a través de la pintura.

Les visites es realitzaran d'acord amb el següent calendari:

Divendres 21 abril, 10.30 h., 12.30 h. i 18.00 h.

Dissabte 22 abril, 18.00 h.

Diumenge 23 abril, 10.30 h. i 12.30 h.

A més, les persones que participen en l'activitat rebran com a obsequi una de les nostres publicacions.

Duració estimada de la visita: 1 hora

Aforament limitat. Màxim 25 persones per visita.

La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10 h. del dia 19 d'abril, cridant al telèfon 96 387 03 00 (màxim 2 places per persona).