Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Dia del Llibre 2020

Dia del Llibre 2020

Celebrem el Dia del Llibre a casa des del Rebost Digital ReDi, repositori en què el professorat pot trobar propostes de treball per a totes les etapes educatives, dissenyades sota les premisses d'inclusivitat, innovació i construcció de la ciutadania digital.

El Centre de Documentació Escènica Recomana, en un moment perfecte per a dedicar a la lectura compartida, un llistat de recursos per a conéixer opcions de valor que es poden gaudir en línia juntament amb orientacions de lectura.

La Biblioteca de la Dona selecciona del seu fons, llibres de tots els gèneres amb la condició que parlen de lectura, llibres, llibreries, o biblioteques.

I el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Acadèmia Valenciana de la Llengua, ens porta l'homenatge a Carmelina Sánchez-Cutillas, la nostra escriptora de l'any.