Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Cultura x Igualdad

Cultura x Igualdad

Cultura x Igualdad és una nova eina del Ministeri de Cultura i Esport que permet a les diferents institucions culturals avaluar-se des de la perspectiva d'igualtat de gènere, de manera autònoma, anònima i gratuïta.

Ha sigut duta a terme en el marc de l'Observatori de la Igualtat de Gènere en l'àmbit de la Cultura i part de la valuosa experiència prèvia de l'eina d'Igualtat desenvolupada per l'Associació Dones en les Arts Visuals, implantada en els Museus Estatals, en col·laboració amb la Direcció General de Patrimoni Cultural i Belles arts.

Per a això s'ha comptat amb la col·laboració dels diferents departaments del Ministeri. En el cas de les biblioteques, a més, ha sigut clave la participació de la Comissió d'Igualtat i Biblioteques d'aquest Consell de Cooperació Bibliotecària.