Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori

Ves enrere Convocatòria premi Ciutat Accessible 2018

Convocatòria premi Ciutat Accessible 2018

La Comissió Europea convoca el premi Ciutat Accessible 2018

Les ciutats de la UE de més de 50.000 habitants estan convidades a participar en la huitena edició del Premi Ciutat Accessible que pretén impulsar que les ciutats siguen més accessibles per a les persones amb discapacitat i les persones majors.

Les ciutats europees de més de 50 000 habitants tindran l'oportunitat de presentar les seues activitats i estratègies dissenyades per a fer de les ciutats llocs lliures de barreres, millors perquè totes la persones puguen viure i treballar.

El termini de presentació de candidatures finalitza la mitjanit de l'11 de setembre (hora de Brussel·les). El procés de selecció té dues etapes: primer se selecciona a nivell nacional i després a nivell europeu.

El premi es lliurarà en una cerimònia durant la Jornada del Dia Europeu de les Persones amb Discapacitat, que se celebrarà a Brussel·les el 5 de desembre de 2017, la Comissió Europea lliurarà premis a cinc ciutats de la UE


Nota orientativa per a participants

Normes de participació i inscripció


Ciutat Accessible. Premis 2017. Exemples de bones pràctiques perquè les ciutats de la UE siguen més accessibles