Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Dia del Llibre i del Dret d'Autor 2024

Dia del Llibre i del Dret d'Autor 2024

El Dia Mundial del Llibre i del Dret d'Autor se celebra cada 23 d'abril. La raó és que va ser el 23 d'abril de 1616 quan van morir Cervantes, Shakespeare i Inca Garcilaso de la Vega. Esta data tan simbòlica per a la literatura universal va ser la triada per la Conferència General de la UNESCO, en 1995, com una manera de fomentar la lectura, reconéixer la figura de l'autor i procurar l'enfortiment de la indústria editorial de cada país.

Ministerio de Cultura, programació de la Semana Cervantina

Metrovalencia se suma a la celebració del Dia del Llibre amb la iniciativa ‘Llibres viatgers de Línia 3’:

  • Les estacions del tram entre Alboraia i Rafelbunyol han incorporat punts de lectura en els quals es poden intercanviar llibres de manera gratuïta 
  • Esta iniciativa està promoguda per la xarxa de biblioteques dels municipis pels quals discorre la Línia 3 a la comarca de l'Horta Nord