Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Biblioteca del Museu de Belles Arts de València

Biblioteca del Museu de Belles Arts de València

La Biblioteca del Museu torna a obrir les seues portes 

L'inici de la nova temporada ve marcat per una excel·lent notícia: des de  hui 5 de setembre, s'obri de nou al públic la Biblioteca del Museu de Belles Arts de València.

Una biblioteca especialitzada en art amb més de 41.000 monografies i catàlegs d'exposicions, 1.000 títols de revistes, catàlegs de subhastes d'art, separates, articles de premsa, fullets, fotografies de pintura valenciana, etc. que abasten tota la història de l'art, prestant especial atenció a l'art des de l'Edat mitjana fins a l'època contemporània, singularment l'art produït a la Comunitat Valenciana.

La sala de consulta i lectura de la Biblioteca del Museu, amb 12 llocs i tres punts d'accés al catàleg en línia OPAC, estarà disponible per a historiadors de l'art, investigadors i estudiosos de l'art en general els dimarts i dijous (no festius) de 10.00 a 14.00 h.