Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere Biblioteca de l'IVIA

Biblioteca de l'IVIA

L'any 2015, l'IVIA, a través del Servei de publicacions de la Generalitat, va editar la monografia "El cultiu del caqui" que, donada la importància econòmica i l'interés creixent que aquest cultiu estava aconseguint en la nostra Comunitat, va tindre un èxit i una repercussió sense precedents, tractant-se d'una publicació estrictament tècnica.

L'IVIA, en el seu ferm compromís amb l'accés obert a la ciència, ha acordat amb la Llibreria de la Generalitat la preparació d'una edició digital d'aquest llibre i els seus diversos capítols, en valencià i castellà, per a oferir-los gratuïtament a través del repositori institucional de l'IVIA (ReDivia) i, simultàniament, a través de la secció "Llibres oberts" de LliG.