Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere Acollida de l'alumnat provinent d'Ucraïna

Acollida de l'alumnat provinent d'Ucraïna

Biblioteca del CEFIRE de València

Una vegada més, per desgràcia, assistim a un conflicte bèl·lic sense sentit, que obliga el desplaçament forçós de moltes persones que han de buscar entorns més segurs on refugiar-se. No és un fenomen nou, ni possiblement serà l'última vegada que ens trobem amb alumnat desplaçat per falta de seguretat en els països d'origen. És per això que, des dels centres educatius, han de tractar de facilitar una acollida i una proximitat, el més cuidada possible, a aquestes xiquetes, xiquets i famílies, des de l'empatia amb les circumstàncies que estan vivint.

Des de la Biblioteca del CEFIRE de València hem fet un post que recull alguns recursos per a facilitar l'acolliment de l'alumnat ucraïnés nouvingut a les aules