Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere 8 de Març : Dia Internacional de les Dones 2019

8 de Març : Dia Internacional de les Dones 2019

Les Nacions Unides van institucionalitzar el 8 de març com a Dia Internacional de les Dones en 1975, coincidint amb l'Any Internacional de la Dona.


Se celebra en molts països del món. Quan les dones de tots els continents, sovint separades per fronteres nacionals i diferències ètniques, lingüístiques, culturals, econòmiques i polítiques, s'uneixen per a celebrar el seu dia, poden contemplar una tradició de més de noranta anys de lluita en pro de la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament.


El Dia Internacional de la Dona apel·la a les dones corrents com a artífexs de la història i planta arrels en la lluita multisecular de les dones per participar en la societat en igualtat amb els homes.

 

Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives

 

ONU Dones

 

Universitats:

 

Més informació en matèria d'Igualtat en la secció 'Unitat d'Igualtat'