Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 8 de març: Dia Internacional de la Dona

8 de març: Dia Internacional de la Dona

Biblioteca CTEM

El pròxim 8 de març celebrem el Dia Internacional de la Dona i, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM ens unim a aquesta celebració per a emfatitzar la importància de la dona científica en aquest dia.
Per això, hem recollit informació sobre diferents projectes i iniciatives duts a terme per a visibilitzar i impulsar el treball de les dones en la ciència i fomentar la vocació científica entre les xiquetes i les joves. També hem seleccionat uns materials i recursos en línia perquè pugues treballar i celebrar aquest dia amb el vostre alumnat. A més a més, pots consultar una bibliografia actualitzada amb tots els llibres disponibles en préstec que tenim a la biblioteca del CEFIRE CTEM en la nostra secció “Dones i Ciència”.

https://portal.edu.gva.es/cefireambitctm/va/2024/03/07/dia-internacional-de-la-dona-8-de-marc-de-2024/