Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

Ves enrere 8 de març, Día Internacional de la Dona. Club de Lectura

8 de març, Día Internacional de la Dona. Club de Lectura

 

AMAT (Associació de dones actives del barri de la Trinitat) i els membres del club de lectura Aida, van estar ahir al Museu de Belles Arts de València per dialogar sobre la novel·la 'La joven de la perla'. L'autora, Tracy Chevalier, relata el procés de creació de l'obra que dona títol al llibre, imagina qui és la model, la seva vida i l'entorn familiar i professional del pintor Vermeer.  Tots i cadascun dels comentaris que es van fer, van anar suggerint al grup noves idees que van enriquir la lectura individual.

Ens reunim a la Biblioteca, un espai idoni, on hem seleccionat monografies i catàlegs d'exposició sobre Johannes Vermeer que es poden consultar lliurement en horari d'obertura de la mateixa.
 

Moltes gràcies als dos grups per les seves aportacions. Esperem comptar novament amb ells.