Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 7 de febrer : Dia Internacional de la Internet Segura

7 de febrer : Dia Internacional de la Internet Segura

Biblioteca del CEFIRE de València

El 7 de febrer de 2023 se celebra a tot el món el Dia d'Internet Segura o Safer Internet Day #SID2023, sota el lema en aquesta edició ‘Junts per una Internet millor (Together for a better internet)’.

Aquesta iniciativa es realitza cada febrer per a promoure l'ús segur i positiu de la tecnologia, especialment entre xiquets, xiquetes i joves. Així, milions de persones s'uneixen a tot el món per a inspirar canvis positius en línia, crear consciència sobre els problemes de seguretat i participar en esdeveniments i activitats.

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem preparat un post en el nostre blog on trobareu recursos educatius i enllaços d'interés.


​​​​​​​