Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 6 de desembre: Dia de la Constitució Espanyola

6 de desembre: Dia de la Constitució Espanyola

Biblioteca del CEFIRE de València

El 6 de desembre se celebra el Dia de la Constitució. Aquesta festivitat està regulada pel Reial decret 2964/1983, de 30 de novembre. Es commemora la celebració del referèndum de 1978 en el qual el poble espanyol va aprovar, per àmplia majoria, l'actual Constitució. Durant el 6 de desembre, l'Administració de l'Estat, les Forces Armades i els centres educatius celebren diversos actes commemoratius.

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem elaborat un post sobre el tema amb recursos educatius d'interés per a treballar a les aules. Hem inclòs una bibliografia amb una selecció de materials disponibles en préstec per a vosaltres a les Biblioteques d'Educació dels CEFIRE.


​​​​​​​