Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 3 de juny : Dia Mundial de la Bicicleta

3 de juny : Dia Mundial de la Bicicleta

Biblioteca del CEFIRE de València

El Dia Mundial de la Bicicleta, se celebra el 3 de juny de cada any, gràcies a un decret de l'ONU, proclamat l'any 2018. L'objectiu essencial de commemorar aquesta data és donar-li més protagonisme a un mitjà de transport com és la bicicleta i que el mateix puga servir per a pal·liar una mica la crisi del món actual a causa de la contaminació i al canvi climàtic que està experimentant el planeta.

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem preparat un post en el nostre blog on trobareu recursos educatius i enllaços d'interés.

Entre els recursos disponibles podeu consultar una bibliografia amb els materials que tenim disponibles a les Biblioteques dels CEFIRE.