Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 3 de desembre: Dia Internacional de les persones amb discapacitat

3 de desembre: Dia Internacional de les persones amb discapacitat

Biblioteca del CEFIRE de Plurilingüisme

Enguany es celebra el Dia de la Discapacitat sota el lema “Trencant els silencis incòmodes” amb l'objectiu de posar fi a tot tipus de silencis i donar veu a les milions de persones amb discapacitat que viuen a Espanya i arreu del món.

Des del Cefire de Plurilingüisme ens unim a esta iniciativa i aportem el nostre granet d'arena a través de propostes bibliogràfiques per a treballar la inclusió des de les aules i així donar veu també als més xicotets.

 


​​​​​

Tots els materials es troben disponibles en la nostra col·lecció. Podeu consultar la seua disponibilitat al préstec a través del catàleg de les BEGV Lluerna

​​​​​​​

Trobareu tota la informació al nostre bloc.