Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 27 de Gener : Dia internacional Recordatori de l'Holocaust

27 de Gener : Dia internacional Recordatori de l'Holocaust

Biblioteca del CEFIRE de València

​​​​L'1 de novembre de 2005, l'Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la resolució 60/7 en la qual va designar la data del 27 de gener com a Dia Internacional de Recordatori de l'Holocaust.

El motiu de l'elecció d'aquesta data, va anar que en aqueix mateix dia, però de l'any 1945, l'exèrcit soviètic va alliberar el major camp d'extermini nazi, a Auschwitz-Birkenau (Polònia).

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem elaborat un post sobre el tema amb recursos educatius d'interés per a treballar a les aules. Hem inclòs una bibliografia amb una selecció de materials disponibles en préstec per a vosaltres a les Biblioteques d'Educació dels CEFIRE.

​​​​​​​