Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 21 de març: Dia Internacional dels Boscos

21 de març: Dia Internacional dels Boscos

​​​​​​​Biblioteca del CEFIRE CTEM ​​​​​​​

El pròxim 21 de març celebrarem el Dia Internacional dels Boscos, en aquest dia es posa en relleu la importància de les àrees forestals del planeta. El tema per a 2023 del Dia Internacional és: "Boscos i salut". Es tracta d'una crida per a cuidar els boscos, no sols beneficiar-nos d'ells. Només a través d'uns boscos sans aconseguirem tindre poblacions sanes.

En la biblioteca del CEFIRE CTEM  volem celebrar aquest dia dedicant un post en el nostre blog on hem recopilat materials i recursos online per a treballar a l'aula amb el vostre alumnat. També hem elaborat una selecció de bibliografia disponible per a préstec a la nostra biblioteca.