Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 2 d'abril: Dia Mundial de Concienciació sobre l'Autisme

2 d'abril: Dia Mundial de Concienciació sobre l'Autisme

Biblioteca del Cefire de València

L'Assemblea General de les Nacions Unides va declarar en 2007 per unanimitat, el 2 d'abril com a Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme (A/CAP DE BESTIAR/62/139) i per això, cada any, aqueix dia se celebra a tot el món a fi de conscienciar a la societat sobre aquesta mena de trastorn i promoure la inclusió social de les persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme (TEA).

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem preparat un post ​​​​​​​ en el nostre blog on trobareu recursos educatius sobre el tema per a treballar amb els vostres alumnes a l'aula.

Entre els recursos disponibles que podeu trobar en ell, volem destacar la bibliografia que hem preparat amb una selecció de materials disponibles a las Biblioteques de Cefire.