Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 17 de març : Dia del Còmic

17 de març : Dia del Còmic

Biblioteca del CEFIRE de Valencia

El dia 17 de març se celebra per primera vegada, de manera oficial, el Dia del Còmic.

 

La data triada, es considera per consens l'inici de la publicació de la mítica revista d'historietes TBO, que va popularitzar el model editorial de manera expansiva a Espanya i va donar nom al propi fenomen de la lectura de vinyetes al nostre país.

 

A Espanya, el còmic ha sigut tradicionalment associat al públic infantil. Però el còmic és molt més, és una eina pedagògica molt versatil. Les historietes no sols són útils com a mitjà d'entreteniment, sinó que igual que la literatura, són molt aptes per a servir com a complements a algunes assignatures de tots els nivells educatius, com a Geografia i Història, Història de l'Art, Filosofia o Llengua Castellana i Literatura.

 

A la Biblioteca CEFIRE de València hem elaborat un post amb motiu d'aquesta celebració

 

Entre altres coses, podeu consultar alguns dels còmics i llibres sobre el tema disponibles en préstec a les Biblioteques dels CEFIRE.

 

​​​