Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 17 de maig: Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

17 de maig: Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació

Biblioteca del CEFIRE de Inclusiva


​​​​​​​​​​​​​​

Cada any, el 17 de maig celebrem el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació o, com també es denomina, el dia Mundial d'Internet. Font: Departament de Seguretat Nacional, Govern d'Espanya.
El Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació 2024 ofereix l'oportunitat d'explorar com la innovació digital pot ajudar a connectar a tots i desbloquejar la prosperitat sostenible per a tots.
La celebració del dia de 2024 serveix per a recordar el camí que queda per al món el progrés encara per fer per a garantir que tots puguen beneficiar-se de les tecnologies digitals. Font: Nacions Unides
Des del CEFIRE d'Educació Inclusiva hem reunit els recursos més significatius sobre aquesta efemèrides, especialment orientats a la nostra a comunitat educativa.
Més informació ací.