Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 17 de maig : Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

17 de maig : Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfòbia

Biblioteca del CEFIRE de València

El Dia Internacional contra l'Homofòbia i la Transfobia (en anglès, International Day Against Homophobia and Transphobia, IDAHOT) té com a objectiu principal coordinar tot tipus d'accions que servisquen per a denunciar la discriminació que són objecte les persones homosexuals, lesbianes, bisexuales i transexuales, i per a fer avançar els seus drets a tot el món. L'escola no pot donar l'esquena a la preocupant incidència de l'assetjament escolar homofóbico i transfóbico que cal aturar.

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem preparat un post en el nostre blog on trobareu recursos educatius i enllaços d'interés.

Entre els recursos disponibles podeu consultar una bibliografia amb els materials que tenim disponibles a les Biblioteques dels CEFIRE.