Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 16 de maig: Dia Internacional de la Convivència en Pau

16 de maig: Dia Internacional de la Convivència en Pau

Biblioteca del CEFIRE de Inclusiva


​​​​​​​​​​​​​​

Conviure en pau significa acceptar les diferències i tindre la capacitat d'escoltar, reconéixer, respectar i apreciar als altres, així com viure de manera pacífica i solidària.

El Dia convida als països a continuar promovent la reconciliació per a contribuir a garantir la pau i el desenvolupament sostenible, en particular col·laborant amb les comunitats, els líders religiosos i altres agents pertinents, mitjançant mesures reconciliadores i actes de servei, així com encoratjant el perdó i la compassió entre les persones. Font: 
UNESCO

Des del CEFIRE d'Educació Inclusiva hem reunit els recursos (actualitzats) més significatius sobre aquesta efemèrides, especialment orientats a la nostra comunitat educativa.
Més informació ací.