Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 16 d'octubre: Dia Mundial de l'Alimentació

16 d'octubre: Dia Mundial de l'Alimentació

Biblioteca del CEFIRE CTEM

Celebrem el Dia Mundial de l'Alimentació amb l'objectiu de conscienciar a la població sobre una alimentació saludable. Sobretot en la població infantil, perquè és de la màxima importància que els/les xiquets/ reben, a través de l'alimentació, els nutrients necessaris que necessiten cada dia, ja que d'açò depén el seu sa creixement i desenvolupament.

Per això, en la biblioteca del CEFIRE CTEM hem dedicant un post al nostre blog on hem recopilat materials i recursos online per a treballar en l'aula amb el vostre alumnat. També hem elaborat una bibliografia amb llibres i jocs disponibles per a préstec a la nostra biblioteca.