Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 11 de febrer : Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

11 de febrer : Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

Biblioteca del CEFIRE de València

​​​​​​​Biblioteca del CEFIRE CTEM

Amb la finalitat d'aconseguir l'accés i la participació plena i equitativa en la ciència per a les dones i les xiquetes, i a més per a aconseguir la igualtat de gènere i l'apoderament de les dones i les xiquetes, l'Assemblea General de les Nacions Unides va decidir proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència [A/CAP DE BESTIAR/70/212].

A la Biblioteca del CEFIRE de València hem preparat un post en el nostre blog on trobareu recursos educatius i enllaços d'interés.

Entre els recursos disponibles podeu consultar una bibliografia amb els materials que tenim disponibles a les Biblioteques dels CEFIRE.​​​​​

A la Biblioteca del CEFIRE CTEM també han confeccionat un post que conté informació sobre diferents projectes i iniciatives duts a terme per a visibilitzar i impulsar el treball de les dones en la ciència i fomentar la vocació científica entre les xiquetes i joves. També han seleccionat materials i recursos en línia perquè pugueu treballar i celebrar aquest gran Dia amb el vostre alumnat. A més, podreu trobar activitats i esdeveniments que es duran a terme per a commemorar aquesta celebració.

I per últim, han afegit una bibliografia amb tots els llibres i material disponibles en préstec que tenen a la Biblioteca del CEFIRE CTEM a la seua secció "Dones i Ciència"

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​​​