Consúltanos

T'interessa

Portal de les BEGV

Portal de les BEGV

BEGV, Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana, és la xarxa formada per les biblioteques especialitzades i els centres de documentació depenents de la Generalitat.
A través d'aquest portal, les BEGV mostrem els catàlegs dels centres de la xarxa i el catàleg col·lectiu, els recursos d'informació i documentació, els nostres productes documentals i presentem la nostra oferta de serveis.

Noticies

Biblioteques de CEFIRE

Ves enrere 11 de desembre: Dia Internacional de les Muntanyes

11 de desembre: Dia Internacional de les Muntanyes

Biblioteca del CEFIRE CTEM ​​​​​​​

Celebrem el Dia Internacional de les Muntanyes per a donar-li la importància que es mereix aquest dia. En especial enguany, on el lema és "Les dones mouen muntanyes". Ja que les dones exercixen un paper fonamental per a la protecció del medi ambient i el desenvolupament social i econòmic en les zones muntanyoses.

Per això, des de la biblioteca del CEFIRE CTEM volem celebrar aquest dia dedicant un post al nostre blog on hem recopilat materials i recursos online per a treballar en l'aula amb el vostre alumnat. També hem elaborat una selecció de bibliografia disponible per a préstec a la nostra biblioteca. I, hem aprofitat l'ocasió per a recordar-vos que tenim disponible per a vosaltres en la biblioteca la nostra secció "Dones i Ciència".