Taula de debat en l'IVIA

« Ves enrere

REDIVIA, el repositori institucional de l'IVIA, amplia la seua vissibilitat a través de Web of Science

Biblioteques Especialitzades de la Generalitat Valenciana

REDIVIA, el repositori institucional de l'IVIA, amplia la seua vissibilitat a través de Web of Science

Web of Science és, sens dubte, la base de dades de referència més utilitzada en el món per a localitzar publicacions científiques de qualitat i valorar el seu impacte.

Redivia és el repositori institucional de l'IVIA o, dit d'una altra manera, el magatzem en el qual l'IVIA preserva i difon, de manera lliure i gratuïta, totes les seues publicacions, en la mesura que ho permeten els drets dels seus editors.

Un repositori institucional es distingeix d'una simple base de dades per poder oferir gratuïtament, amb total garantia de legalitat, les publicacions dels seus investigadors i per la seua gran capacitat per a posicionar la seua informació enfront de cercadors i recol·lectors.

Des de fa algunes setmanes, Web of Science, la més important base de dades d'informació científica del món, reconeix les versions d'autor depositades en Redivia pels investigadors del nostre centre.

A partir d'ara, qualsevol investigador del món que dispose d'accés a aquesta base de dades, encara que la institució a la qual pertanga no estiga subscrita a la revista en què han sigut publicats els nostres articles, tindrà l'opció d'accedir gratuïtament a la versió d'autor emmagatzemada en el nostre repositori.

Això constitueix un nou pas avant en la implementació de la Política d'Accés Obert a la ciència de l'IVIA.